IMG_6876.jpg
ssaskk.jpeg
DSCN34471.jpeg
sn11.jpeg
DSCN2725.jpeg
IMG_6313.jpg
IMG_20190618_1057261.jpeg
IMG_6813.jpg
IMG_6923.jpg
IMG_6824.jpg
IMG_6918.jpg
IMG_6171.jpg
IMG_6812.jpg
IMG_0493.JPG

Експерти от дирекция "Превенции" връчиха удостоверения на първите студенти, преминали успешно базово обучение по програма „Превенция на рисковото поведение и промоция на здравословен начин на живот в академична среда"

2 6През изминалата учебна година в Медицински колеж – Варна стартира Програма „Превенция на рисковото поведение и промоция на здравословен начин на живот в академична среда" на дирекция „Превенции“. С подкрепата на академичното ръководство на колежа бе разкрит студентски превантивен клуб.

На първите студенти преминали успешно базово обучение по програмата в специално създадената дигитална обучителна платформа, бяха връчени удостоверения, по време на Кръгла маса на тема “Нови възможности за обучение и реализация на1 7 студентите от специалност „Инспектор по обществено здраве". Събитието е част от календара, посветен на 80-годишния юбилей на Медицински колеж - Варна.       

Пред новопостъпилите в колежа студенти от тази специалност бе презентирана Програмата „Превенция на рисковото поведение и промоция на здравословен начин на живот в академична среда" на дирекция „Превенции“ и възможността за включването им в предстоящите обучения.

 На събитието присъстваха Мартина Янева и Бисерка Алексиева, експерти в дирекция "Превенции", представители на дирекция „Здравеопазване" и дирекция „Образование и младежки дейности" към Община Варна, директорът на Областната дирекция по безопасност на храните – Варна,  представители на РЗИ и НПО, преподаватели и студенти.

Web Analytics