Покана А6-04-04 Покана А6 вер. 2Във Варна ще се проведе семинар, посветен на психосоциалната рехабилитация и духовното обгрижване на зависими и техните близки. Лектори на уникалното за България събитие ще бъдат експерти от Националния център по наркомании, утвърдени в сферата психолози и свещеници, осъществяващи социална дейност. От името на Община Варна, дирекция „Превенции” участие ще вземе д-р Борислав Станчев – гл.експерт „Превенции”.

Семинарът ще се проведе на два етапа в конферентната зала на Духовно-просветния център „Свети Архангел Михаил” във Варна на следните дати: I-ви етап – на 23, 24 и 25 февруари и II-ри етап – на 23, 24 и 25 март 2015 г.

Събитието е отворено към всички, които проявяват интерес към темата. Поради ограниченост на местата е необходимо желаещите предварително да заявят своето участие на e-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 0879113065.

Семинарът ще завърши с  дискусия, в която ще участват екипa и сподвижниците на ПЦДОН - Православен център за духовно обгрижване на наркозависими. Целта на дискусията ще бъде обсъждането на възможностите за развитие и повишаването на качеството на услугите, предлагани в терапевтичната програма на ПЦДОН.

Семинарът се реализира в рамките на проект „Организационно развитие за по-добра подкрепа на наркозависими младежи” към Програма за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на ЕИП 2009-2014.

За повече информация: http://otvoriochi.org

 

 

 

 

Baner8

logo sport

Бисквитките ни улесняват при предоставянето на услугите ни. С използването на нашите услуги ни разрешавате да използваме бисквитки
Повече информация Ok